Agencija za pravni konsalting i edukaciju Sarajevo izdaje časopis “BH PROJEKTI I PROPISI” koji predstavlja najkompletnij pregled aktuelnih projekata i novih propisa na prostoru cijele Bosne i Hercegovine i jugoistočne Evrope.

S tim u vezi slobodni smo Vam ponuditi pretplatu na naš mjesečni stručni časopis putem kojeg će te na jednom mjestu isticati svoje najbolje (aktivnosti i projekte) u tom mjesecu te pratiti aktuelne projekte i propise, praksu iz svih područja uz poseban akcenat na oblasti državne uprave, privrede uz tumačenje propisa iz javnih nabavki, radnih odnosa, penzionog/mirovinskog prava, privrednog prava, obligacionog prava, koncesija i javnoprivatnog partnerstva i dr., uz zvanične stavove nadležnih institucija.

Časopisom će se posebno pratiti projekti državne uprave, međunarodnih organizacija, privrednih društava, obrtnika, neprofitnih organizacija i dr.. Časopis se distribuira na prostoru cijele Bosne i Hercegovine i jugoistočne Evrope, što dovoljno govori o zastupljenosti sadržaja, tema i autora u njemu.

Časopis “BH PROJEKTI I PROPISI” se štampa svaki mjesec tokom godine, izuzev jula i avgusta kada se štampa dvobroj časopisa. Obim časopisa je cca 100/150 strana teksta u A4 formatu, na jednom od službenih jezika i pisma u upotrebi na prostoru Bosne i Hercegovine, odnosno jeziku i pismu autora teksta. U časopisu je značajna rubrika pitanja i odgovori naših klijenata iz primjene propisa.

Vrste pretplate  na časopis “BH PROJEKTI I PROPISI” su:

SILVER PRETPLATA – IZDANJE:

Štampano izdanje – 230,00 KM (sa uključenim PDV-om i poštarinom)
Štampano izdanje izlazi 11 puta tokom godine a stiže na Vašu adresu poštom polovinom mjeseca.

Elektronsko izdanje – 200,00KM (sa uključenim PDV-om)
Pretplatom na elektronsko izdanje dobijate mogućnost bržeg i jednostavnijeg pristupa sadržajima časopisa tekuće godine ali i pristup prethodnim izdanjima iz proteklih godina. Ukoliko se odlučite na godišnju pretplatu u elektronskom izdanju, dobit ćete svoje pristupne podatke (pristupnu šifru) putem kojih ćete moći koristiti ovu uslugu sa bilo kojeg mjesta.

Štampano + elektronsko izdanje – 400,00KM (sa uključenim PDV-om i poštarinom)
Pretplatom na štampano + elektronsko izdanje dobijate popust od 30,00KM.

Pretplatnicima smo omogućili pretplatu i na polugodišnje štampano izdanje i to za period: (januar-juni ili juli-decembar).

Polugodišnja pretplata – štampano izdanje  – 120,00KM (sa uključenim PDV-om i poštarinom)

GOLD PRETPLATA – VAŠE REKLAMIRANJE + IZDANJE:

U ovoj pretplati vam nudimo idealan spoj praćenja svehga gore navedenog ali i vaše objavljivanje za vas najznačajnih informacija i fotografija o (aktivnostima i projektima) koje ste provodili u tom mjesecu   na cjeloj stranici časopisa u boji tokom cijelog pretplatničkog perioda.

Štampano izdanje – 2300,00 KM (sa uključenim PDV-om i poštarinom)

Elektronsko izdanje – 2000,00KM (sa uključenim PDV-om)
Štampano + elektronsko izdanje – 4000,00KM (sa uključenim PDV-om i poštarinom)
Bilo kojom pretplatom na “BH PROJEKTI I PROPISI” ostvarujete pravo i na besplatne stručne savjete iz oblasti radnih odnosa, javnih nabavki i finansija koji će se objavljivati u prvom narednom broju časopisa. S druge strane, pretplatnici na časopis “BH PROJEKTI I PROPISI” dobijaju popust na sva naša stručna savjetovanja i seminare tokom godišnje pretplate što se ističe u našim pozivima i ponudama. Napomena: u skladu sa vašim interesom nakon dostavljanja narudžbenice dostavljamo Vam profakturu na osnovu koje se vrši plaćanje. Za više informacija molimo da nas kontaktirate na e-mail: info@apke.ba, ili tel. 033/472-317, 863-446, 061/849-330.  

NARUDŽBENICA: APKE – CASOPIS BH PROJEKTI I PROPISI